“De Majeur” - Feestzalen Vlaams-Brabant

Feestzalen De Majeur Vlaams-brabant Oost-vlaanderenBent u ook een beetje uitgekeken op de traditionele feestzalen en feestlocaties? U bent eerder op zoek naar een unieke maar vooral klassevolle locatie voor uw trouwfeest, bedrijfsevenement of andere feestgelegenheid.

Feestzalen “De Majeur” zal u zeker kunnen verrassen. De gerestaureerde brouwerij wordt niet alleen omringd door een prachtige tuin, maar binnen vindt u ook drie mooie feestzalen van 10 tot 90 personen met alle accommodatie.

De Majeur is gelegen ten westen van Brussel in de groene de rand van het pajottenland. Wanneer u dus op zoek bent naar een feestzaal in Oost-Vlaanderen of een feestzaal in Vlaams-Brabant dan zit u bij de Majeur zeker goed. Roosdaal ligt immer op de grens van deze 2 gemeenten, feestzalen “De Majeur” te Roosdaal de ideale feestlocatie voor uw evenementen.

Kom zeker De Majeur eens een bezoekje brengen en laat u verrassen door deze kindvriendelijke feestzaal in het pajottenland.

 

Waarom kiezen voor Feestzalen De Majeur?   Feestzalen De Majeur Vlaams-brabant Oost-vlaanderen
  • kies zelf uw traiteur/kok
  • moderne accommodatie helemaal gratis
  • rustig terras met tuin
  • kindvriendelijke binnen- en buitenspeelgelegenheid
  • privé-parking met 50 plaatsen
  • makkelijk bereikbaar via E40
 

Feestzalen De Majeur Vlaams-brabant Oost-vlaanderen

   
  Ideale feestlocatie voor

Babyborrel/Doopfeest, Verjaardagsfeest, Banket, Brunch, Barbecue, Buffet, Rouwmaaltijden/Koffietafels, Bedrijfsfeest, Conferenties , Communiefeest/Lentefeest, Demo-avond, Hobbykoks, Trouwfeest, Jubileum, Ledenfeest, Meetings, Seminaries, Tentoonstelling, Themafeest, Vergaderingen, Vernissage…

Tips huren feestzaal: