Feestzaal in Vlaams-Brabant

feestzaal vlaams-brabantBent u op zoek naar een feestzaal in Vlaams-Brabant, het hartje van het pajottenland? Geen probleem bij Feestzalen De Majeur kan je kiezen uit de 3 mooie feestzalen.

Of het nu gaat om een babbyborrel, huwelijksfeest, lentefeest, communiefeest of een andere feestelijkheid, bij De Majeur wordt het zeker een feest.
 

Grote & kleine feestzaal

U organiseert een feestje voor een eerder kleine groep dan is een grote feestzaal natuurlijk niet gezellig. De majeur heeft gelukkig 2 kleinere feestzalen: De Damzaal voor 10 tot 20 personen & De Raadszaal van 20 tot 36 personen of 70 rechtstaand.

Voor grotere feesten is er ook een grote feestzaal beschikbaar De Raadskelder waar tot 90 mensen kunnen plaats nemen.
 

Feestzaal met speeltuin

Feestzaal met speeltuinDe Majeur zorgt er niet alleen voor dat de oudere gasten het naar hun zin hebben, maar ook aan de kleine gasten wordt er gedacht. Wanneer het goed weer is kunnen de kinderen buiten ravotten in de royale tuin die voorzien is van een kleine en grote trampoline, een speeltuin met schommels en eventueel bij betaling van een kleine meerprijs zorgen wij zelfs voor een heus springkasteel.

Bij slecht weer kunnen de kinderen binnen spelen in de aparte kinderspeelruimte, daar kunnen de kinderen bijvoorbeeld naar een tekenfilm kijken of kleuren en tekenen. Mits beschikbaar kunnen wij ook een binnensprinkasteel voorzien.
 

Groene omgeving in Vlaams-Brabant met privéparking

De Majeur vind je terug in een zijstraat van de Ninoofsesteenweg te Roosdaal tussen Ninove en Dilbeek vlakbij de grens tussen de provincies Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Deze feestlocatie zal u vooral verrassen door de aanwezigheid van een enorme tuin met terras waar u dus lekker kan genieten van een aperitief.

Ten slotte zullen uw gasten ook de privé-parking ten zeerste appreciëren, niemand wil immers honderden meters stappen met zijn feestoutfit.
 

Feestzaal huren in alle vrijheid

tafeldecoratie feestzaal

Het concept van Feestzalen De Majeur in Vlaams-Brabant is dan ook uniek te noemen. U kan bijvoorbeeld onze volledige feestlocatie afhuren of een gedeelte ervan volgens uw behoeften. Daarbij kan u zelf in alle vrijheid kiezen welke catering, traiteur u kiest. Wanneer u zelf geen idee hebt wie het eten kan verzorgen dan brengen we u in contact met traiteurs die door ons geselecteerd werden en voldoen aan de hoogste eisen.

Tot slot zorgen wij er ook voor dat uw feesttafel tot in de puntjes verzorgd wordt. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor tafeldecoratie met verse bloemen en voor de kinderen kunnen we ook speciale attenties voorzien.

Laat u zeker verbazen door deze unieke feestlocatie. Vraag vrijblijvend aan afspraak zodat u de pracht van deze feestzalen met uw eigen ogen kunt ontdekken.